Apie šių metų mankštų projekto pabaigą ir galimybes mankštintis toliau

Gruodžio 22 d. baigiasi nemokamų mankštų Antakalniečių bendruomenei projektas. Mūsų abi trenerės, Greta ir Kotryna, džiaugiasi, kad tiek laiko turėjo galimybę Jus džiuginti mankštomis. Kai kurie iš Jūsų sportavo su studijos „Stimulus“ trenerėmis nuo vasaros pradžios, t.y. beveik pusę metų – turėtumėte savimi didžiuotis!
Mankšta turėtų tapti kasdieniu mūsų gyvenimo įpročiu. Tuos, kas jau „prisijaukino“ mūsų treniruotes, bei pajuto naudą ne tik savo lankstesniu kūnu, bet ir ramesniu protu, kviečiame toliau tęsti treniruotes online. Tikimės, kad rimstant apribojimams ir vėl sugrįšime prie gyvų mankštų Antakalnio seniūnijos salėje arba parke prie jos, bet dabar kol kas siūlome mankštintis online.

Mūsų trenerės Greta ir Kotryna nuo 2021.01.04. siūlo tokius mankštų online scenarijus:
1 mėn. kaina 24 eur – Jūs gausite kas kartą vis naują mankštą 3 kartus per savaitę, .t.y. ne mažiau 12 mankštų per mėnesį + 2 sveiko maisto gaminimo pamokėlės.
ARBA
1 mėn. kaina 12 eur – Jūs gausite 1 mankštą per savaitę + 1 sveiko maisto gaminimo pamokėlė.
Atlikę mokėjimą į UAB MS Baltic sąskaitą LT027044060007731835, atsiųskite pavedimo kopiją el. paštu greta.lukauskaite@gmail.com, kad žinotume, kokiu adresu reikia siųsti mankštą. Mokamos mankštos prasidės nuo 2021-01-04 d.
Lauksime pasimatymų!
Primename, kad mūsų vaizdo įrašų galerijoje visada prieinami dviejų mankštų įrašai:
Įrašas paskelbtas temoje Sveikatingumas. Išsisaugokite pastovią nuorodą.